І в горі, і в радості: 5 українських знаменитостей, які страждають від важких хвороб

Шанувальники завжди їх підтримують.

Життя — така штука, що сьогодні ти можеш ним насолоджуватися, радіти кожному моменту і ні про що не підозрювати, а завтра з-під твоїх ніг піде земля. Так і сталося в житті деяких українських знаменитостей, які дізналися про свої важкі хвороби. 

MELOVIN

Співак MELOVIN нещодавно зізнався, що у нього діагностували цукровий діабет mody-типу. За словами артиста, він дуже довго проходив обстеження. Як виявилося, саме цей тип буквально з'їдає людину зсередини. Однак попри все це MELOVIN продовжує виступати. Щобільше, він став фіналістом Нацвідбору на Євробачення-2024. 

Олег Винник

Про хворобу Олега Винника вже ходять легенди. Хтось каже, що він страждає від алкогольної залежності, хтось придумує йому ще якісь діагнози. Насправді невідомо, чим хворий Винник, проте сам він говорив, що це дуже рідкісне захворювання. Тому він нібито і перебуває в Німеччині, де можуть стабілізувати його стан.

Богдан Шелудяк

У Буше діагностували «синдром Гійєна-Барре». За словами ведучого, в більшості випадків цей синдром невиліковний. Він вбиває імунітет і нервову систему, поступово паралізуючи людину. Довгий час Шелудяк перебував у лікарні під крапельницями, поки йому не стало трохи легше.

Алла Мазур

Телеведуча Алла Мазур у період боротьби з раком продовжувала з'являтися в ефірі та вести активне життя. Довгий час вона приховувала голову під перукою, тому що в результаті хімієтерапії втратила волосся.  Коли ведуча зважилася розповісти про це світу, нею захоплювалися. Шанувальники були з нею і в горі, і в радості.

Олена Кравець

Олена Кравець страждає від шкірного захворювання - кропив'янки. Вона розповідала, що ця хвороба невиліковна, її можна тільки спостерігати і знімати загострення. В цілому побороти її назавжди не вдасться, тому телеведуча вчиться з цим жити.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень