Хюррем-султан не впізнати: зірка «Величного століття» екстремально схудла (ФОТО)

Від пухких щічок, якими вона підкорила глядачів, не залишилося і сліду

Зірка серіалу «Величне століття»  Мер'єм Узерлі здивувала фанатів. Актриса екстремально схудла і сильно змінилася. 39-річна Узерлі нібито знову стала 20-річною.

У своєму Instagram актриса вже показала результати схуднення. Вона влаштувала фотосесію і з радістю позувала на камеру. Узерлі, судячи з усього, дуже задоволена своєю новою зовнішністю.

На нових фото актриса приміряла коротку сукню і туфлі на високих підборах. Раніше вона обирала більш «закриті» наряди та рідко фотографувалася в повний зріст.

Нині Узерлі, судячи з усього, вирішила показати всьому світу, як їй вдалося схуднути. Однак не всі фанати оцінили нові знімки. Коментатори помітили, що в Узерлі вже «стирчать кістки», а її обличчя сильно змінилося. Від пухких щічок, якими вона підкорила глядачів, не залишилося і сліду

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень