Хто зустрічатиме у Рівному Президента

Два роки тому Петра Порошенка у Рівному приймав нині заступник міського голови Віталій Герман

Цієї п’ятниці у Рівному очікують на приїзд Президента України Петра Порошенка. У Рівненській ОДА цю інформацію не підтверджують, але й не спростовують.

Нагадаємо, востаннє Петро Порошенко приїздив у Рівне на відкриття ЦНАПу два роки тому. За словами екс-очільника ЦНАПу, у а нині заступника міського голови Віталія Германа,  якщо цього разу вдасться зустрітися з Президентом, то місту буде чим похвалитися. Говорить Віталій Герман:

Є чим похвалитися, звичайно. Президент України відкривав ЦНАП рівно два роки тому. А зараз наші всі процеси відпрацьовані, нам є, чим пишатися. Багато робиться важливих речей, всі комунальні служби працюють, всі виконавчі органи міської ради працюють. Минулорічний рейтинг міст показав, що місто Рівне перебуває на 4-й сходинці. І практично місто Рівне у 20 сферах життєдіяльності міст розвивається динамічно, є позитивна динаміка.  

За словами Віталія Германа, хоча вражаючих нових об’єктів у Рівному немає, проте навіть кращий в Україні ЦНАП –  досягнення, яким варто пишатися.

До слова, ЗМІ у Рівному пишуть, що прийматиме Президента рівненське летовище, а потому йому хочуть показати новозбудований садочок в Обарові. Втім, поки точна програма візиту Порошенка невідома.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень