Поліції Рівного нададуть квартиру на Фабричній. Хто в ній житиме?

Дозвіл на реконструкцію нежитлового приміщення на першому поверсі гуртожитку на вулиці Фабричній, 20 під трикімнатну квартиру надав міськвиконком

Це буде службове житло поліції Рівного. У ній житиме заступник начальника служби дільничних інспекторів.

Розповідає начальник міськвідділу поліції Рівного Василь Зелінський:

Це буде квартира надана працівнику превенції дільничних інспекторів, який нині винаймає квартиру. Це службове житло буде. Савчук Дмитро Віталійович. Він нині заступник керівника служби дільничних інспекторів. Він є одним з керівників. Працює тривалий час.

Раніше працював інспектором превентивної діяльності з охорони громадського порядку, який забезпечував охорону масових заходів. Тобто людина вже працює тривалий час в самому місті.   

Рішення про виділення квартири саме Дмитру Савчуку приймала житлово-комунальна комісія Головного управління поліції області.

Василь Зелінський, який є членом міськивконкому Рівного, каже, що проголосував за це питання, бо хоче, щоб хоча б хтось з його працівників, які не мають можливості купити житло, отримали його як службове. І додає, що проблема забезпечення житлом працівників поліції – дуже гостра. Адже майже всі у відділі поліції не мають власного житла: живуть з батьками, винаймають квартири, шукають можливість отримати банківські кредити на придбання житла.

Я був би радий, щоб держава могла кожному надати службове житло. Ця проблема сьогодні - дуже гостра. Дуже непросто, коли сім’я з тобою не проживає. Це суттєво відволікає від виконання прямих професійних обов’язків, - пояснює Василь Зелінський. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень