Хто загине у фіналі шостого сезону «Гри престолів»?

Обережно, спойлер

Чим ближчий фінал 6-го сезону «Гри престолів», тим більше жертв - минулої неділі, наприклад, ми не дорахувалися одразу чотирьох, нехай і не головних, персонажів. Деякий час назад на Reddit з'явився список всіх, хто помре в 6 сезоні «Гри престолів» - імена з цього списку дійсно «викреслюються» одне за одним.

«Автор» списку жертв - користувач Reddit з ніком DocMantisTobogan, якому вдалося передбачити вже кілька смертей (Оллі, Аллісер, Русе Болтон, Бринда Таллі та ін..). З огляду на те, з якою дивовижною точністю виконуються прогнози автора, список всіх потенційних жертв 9 і 10 серії 6-го сезону виглядає цілком реальним.

Отже, ось кому належить (теоретично) померти в фіналі 6-го сезону:

Рікон Старк (помре в 9 серії під час «битви бастардів»)

Томмен Баратеон

Лорас Тірелл

Маргеріт Тірелл

Мейс Тірелл

Маленький Джон Амбер

Вун Вун

 

У 9 серії 6-го сезону «Гри престолів» нас чекає «битва бастардів» - Джон Сноу проти Рамзі Болтона. Поспішаємо потішити (або, навпаки, розчарувати) тих, хто вважає, що Рамзі Болтон помре під кінець сезону - Джон Сноу його пощадить. Однак є ймовірність, що Рамзі все-таки попрощається з життям - не без допомоги Санси Старк.

Нагадаємо, 9 серія 6-го ​​сезону «Гри престолів» вийде в ефір 19 червня, фінал же покажуть 26 червня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень