Хто в Рівному отримуватиме гарячу воду цілодобово?

Мешканці одного мікрорайону

За графіком гарячу воду подаватимуть в Рівному. Після завершення опалювального сезону не всі котельні підприємства «Рівнетеплоенерго» працюватимуть цілий день, тому воду гарячу рівняни отримуватимуть в конкретні години.

Графік подачі гарячої води можна побачити тут.

А тим часом в місті залишилась лише одна котельня, яку не вимикатимуть на день, говорить директор Рівнетеплоенерго Степан Коропецький:

В одних житлових будинках буде гаряча вода за графіком: з 6 до 9 ранку та з 17 до 23 години. Іншим споживачам котельні на Князя Володимира, 75, подаватимуть теплу воду цілодобово. Там така котельня, яку не зупинятимуть на день. Всі інші об’єкти, тобто котельні, не можуть працювати так само, бо там немає системи подачі гарячої води і ми змушені регулювати температуру. Тому вибрали такий графік, коли споживачі найбільше гарячої води споживають.

Степан Коропецький запевнив, що потрібна кількість газу у підприємства є. Тож проблем з подачею гарячої води не виникатиме, навіть незважаючи на борги абонентів.

До слова, останні заборгували «Рівнетеплоенерго» 147 млн гривень, а держава досі не монетизувала субсидій. Йдеться ще про 120 млн гривень.

Нагадаємо, відсьогодні, 6 квітня, в Рівному офіційно закрили опалювальний сезон.

Стеж за нашими новинами у  Telegram

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень