Чиновники Рівного підуть до «Укрзолота» на Соборній з претензіями

Хто та коли зробить перший крок до зміни статусу «банерної столиці»

Така реклама розміщена на одному з приміщень при вході на ринок Сагайдачний

У Рівному вже готовий проект рішення про порядок розміщення вивісок.

Документ мають затвердити на наступному засіданні міськвиконкому.

Це дозволить зберегти автентичність історичного середовища та туристичної привабливості міста, впевнений заступник міського голови Віталій Герман:

Ми представили ще раніше громадськості наш варіант положення про порядок розміщення вивісок. Я його завізував, тепер проект у юридичному відділі міськради. У разі позитивного рішення нам буде набагато простіше. Ми, наприклад, підійдемо до «Укрзолота» і скажемо власнику, що це не вивіска, а зовнішня реклама.

Магазин "КТС" на вулиці Соборній має "правильну" вивіску. Його ставлять в приклад усім підприємцям.

А в місті, як відомо, оголошений мораторій на рекламу на найближчі три роки. А зараз ситуація складна, їду по вулиці Соборній, а там все «заліпили». Як на мене, воно негарно виглядає і так не може бути.

За словами Віталія Германа, є вірогідність того, що вже з липня цього року почне діятиме чітка процедура розміщення вивісок у Рівному. А це дозволить прибрати місто та спростувати чутки про «банерну столицю».

Віталій Герман неодноразово пояснював, що влада Рівного діє у цій сфері системно. Спочатку врегулюють питання з вивісками, потім пропишуть правила розміщення зовнішньої реклами. Згодом влада контролюватиме і питання благоустрою територій навколо магазинів та кафе.

Магазин, який орендує приміщення колишнього ювелірного магазину "Рубін", заклеєний рекламою. У цьому переконаний Віталій Герман.

Нагадаємо, у квітні 2018 року міськвиконком наклав мораторій на розміщення нової вуличної реклами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень