Хто ремонтуватиме майже три десятка медичних установ Рівненщини

У понеділок відбудеться розкриття тендерних пропозицій першого етапу реконструкції лікарських амбулаторій, фельдшерсько-акушерських пунктів під лікарські амбулаторії та капітальний ремонт лікарських амбулаторій

Нагадаємо, Рівненщина - одна з 8 областей України, де реалізується проект Світового банку «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей». В межах цього проекту передбачається, зокрема, реконструкція сільських амбулаторій та ФАПів у сучасні заклади. Сам проект реалізується до 2020 року, тож реконструкції амбулаторій поетапно проходитимуть в кожному районі області.

Загалом заплановано провести реконструкцію 105 амбулаторій у 3 етапи. Перший етап включає 29 об'єктів у чотирьох районах області: Рокитнівському (9 об’єктів), Дубровицькому (7 об’єктів), Зарічненському (4 об’єкти) та Володимирецькому (9 об’єктів) районах.

Отож, 23 січня стануть відомі учасники тендеру. 

Нагадаємо, проект Світового банку щодо  «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей» викликав на Рівненщині резонанс через високі зарплати консультантів. Пізніше консультантів змусили звітувати про ці суми. Також у рамках проекту в області створюватимуть електронні картки пацієнтів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень