Хто на Рівненщині не поспішає готуватися до зими

У Рівненській ОДА відзвітувалися про підготовку до холодів

Під час наради, присвяченій комунальним питанням у Рівненській ОДА, стало відомо, що є райони і міста області, де нині гальмують підготовку до холодів. Зокрема у Вараші привели до ладу лише третину теплових мереж. А у Дубровицькому, Костопільському районах та Острозі повільними темпами йде реконструкція котелень та заміна котлів. У Вараші, Дубні та Острозі, Березнівському та  Дубенському районах – низький рівень забезпечення будинків приладами обліку тепла.

Хоча загалом по області до опалювального періоду підготовлено 1765 житлових будинків. За словами директора департаменту ЖКГ, енергетики та енергоефективності Рівненської ОДА Володимира Пшеюка, це половина усіх житлових будинків області. У будівлях відремонтували покрівлю, системи гарячого та холодного водопостачання. Понад 80 відсотків усіх будинків оснащені приладами обліку теплової енергії.

Крім того, до зимового періоду підготували половину шкіл, садочків та медзакладів Рівненщини. Котельні, котли і мережі, які обслуговуватимуть ці установи, наразі приводять до ладу, аби безперебійно розпочати опалювальний сезон. Роботи на 50% об’єктів постачання тепла комунальники уже виконали.

До слова, нині відремонтовано більше половини усіх мереж, насосних станцій та свердловин.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень