Хто на море, хто на роботу: як проведуть відпустки відомі рівняни

Радіо Трек продовжує дізнаватися, як проводять відпустки відомі рівняни

Депутат від фракції «Батьківщина» Олександр Курсик масштабної відпустки на літо не планував. Розповідає, що літо напружене, має багато роботи. Проте, виїхати з родиною на кілька днів на Світязь депутат не проти.

Екс-депутат та громадський активіст Олександр Лащук теж в очікуванні «важкого» робочого літа від відпустки відмовився. Відзначає, що не може полишити активну громадську діяльність. Проте, вже на осінь він планує трохи відійти від звичних справ та «помедитувати».

Активіст Анатолій Бондарчук цього літа намагатиметься поєднати приємне з корисним – відвідуватиме в цьому місяці 11-денний семінар в Яремче. Також планує він і більш класичну відпустку, щоправда, вже на серпень.

До числа тих, хто спекотне літо проведе за роботою, належить і директор Рівненського обласного краєзнавчого музею Олександр Булига. На невеличкий відпочинок він розраховує не раніше, ніж в кінці року.

Журналістка Анна Махно – одна з небагатьох, хто може похизуватися справжньою спланованою відпусткою. Вона разом з чоловіком та сином планує відвідати родину на колишній Кіровоградщині. Також сподівається на кілька днів і на море встигнути потрапити.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень