Хто саме затримав ймовірного вбивцю, який тікав з Рівного

Чоловіка затримали на трасі Київ-Чоп у напрямку Львова

У вівторок усе Рівне здригнулося від звістки про вбивство буквально під стінами міської лікарні. 

Ми повідомляли про це ось тут:

 В обміннику у Рівному вбили чоловіка (ФОТО)

 

Дали орієнтування на чоловіка, який вбив людину в обміннику в м. Рівне (ФОТО)

 

Бандита, який розстріляв чоловіка, ЗАТРИМАЛИ за 100 км від Рівного

 

Співвласника «Нашого краю» розстріляв поліцейський: шокуючі подробиці (ФОТО/ВІДЕО)

А вже близько 17:00 стало відомо, що підозрюваного затримали. Начальник ГУНП у Рівненській області зауважив, що поліція отримала неспростовні докази причетності підозрюваного до вбивства. 

Патрульна поліція Рівненщини оприлюднила фото чотирьох молодих патрульних, які професійно затримали озброєного чоловіка. 

У вівторок близько 11:00 усі патрулі отримали орієнтування, що підозрюваний втікає з місця злочину в автомобілі Toyota Land Cruiser.

Завдяки злагодженим діям патрульних поліцейських та працівників карного розшуку особу оперативно встановили та затримали. 

Патрульні Михайло Кравчук, Дмитро Галяс, Оксана Смоляр та Майя Роєвнєва виявили транспортний засіб за орієнтуванням поблизу посту на автомобільній дорозі М-06 Київ — Чоп.

 

Старший поста Михайло Кравчук зупинив авто та наказав водію вийти. До нього застосували спецзасіб «кайданки». Під час поверхневої перевірки патрульні виявили у чоловіка предмет, схожий на зброю. На місце події викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з'ясування обставин справи, - йдеться у повідомлені Патрульної поліції Рівненщини. 

Серед поліцейських, які упіймали злочинця, є й тендітна дівчина з Маріуполя. Вона була вимушена залишити рідне місто через війну та продовжила службу у Рівному. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень