Хто не платить за газ – готуйтеся. «Нафтогаз» попереджає, що підключає колекторів

Боржники вже отримують дзвінки

«Нафтогаз» взявся ретельно нагадувати споживачам блакитного палива про борги за спожитий газ.

Нагадаємо, в травні виповниться уже рік як більшість побутових споживачів в Україні перейшли на обслуговування до компанії «Нафтогаз». Раніше там зазначали, що не планують монополізувати ринок споживачів і працюватимуть тільки з платоспроможною і відповідальною частиною споживачів (до 30%). Але безпосередньо під час війни отримали усіх клієнтів.

Працюватиме з проблемною заборгованістю споживачів компанія «Кредит Борг Солюшнз». Тож тим, хто невчасно платить за газ дзвонитимуть саме вони.

За даними видання OBOZREVATEL компанія працює під брендом Сreditdebt. На сайті пропонує клієнтам шукати родичів і знайомих своїх боржників у соцмережах, організовувати «зустріч» з боржниками. Паралельно в компанії розширяють штат: за 8-14 тис. грн шукають операторів, які будуть обдзвонювати клієнтів. Про пошук персональної інформації в соцмережах, погрози, зустрічі – в оголошеннях не йдеться.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень