Відпочинок 2019 у Хрінниках на Рівненщині: ціни та умови

Тут є кілька баз відпочинку та оздоровчих комплексів

Фото Юрія Ойцюся

Хрінницьке водосховище створене у 1957 році на річці Стир, яка відноситься до басейну Прип’яті. Його створили, щоб забезпечити роботу Хрінницької гідроелектростанції, а також для відпочинку та риболовлі.

Розташоване водосховище в межах двох районів Демидівського Рівненської області та Горохівського Волинської області.

Площа водосховища - 2500 га. Глибина сягає подекуди до 3-7 метрів, на ямах та руслі річки буває і більше. 

Відстань з Рівного автодорогами - майже 90 км. 

База відпочинку «Мотор»

 

село Товпижин Демидівського району

Це база Державного  підприємства “Луцький ремонтний завод “Мотор”.

Керуючий базою відпочинку «Мотор» Михайло Шевчук розповів:

"Порівняно з минулим роком ціни на проживання у нас зовсім не змінилися. Тільки збільшився туристичний збір. Торік він був 1,75 гривні, в цьому році 20,86 гривні.

 

Плата за харчування також зросла. Було 204, а тепер 231 гривня. Це дворазове харчування на одну людину на день (сніданок та обід)".

Тут кімнати з холодильником, посудом (туалет, душ в дворі). Є номери покращенного типу:  в блоці три кімнати на блок — туалет, умивальник є гаряча вода, кухня (душ в дворі)  або кімната із туалетом й душем.

На базі також є кухня для приготування їжі, сауна з басейном, прокат катамаранів та човнів, більярд, мангал та дрова для шашликів.

 

База відпочинку «Маяк» 

 

село Хрінники Демидівського району

Власниця бази відпочинку «Маяк» Алла Крот розповіла:

Ціни у порівнянні з торішніми не змінилися. Двомісний номер коштує 300 гривень, чотиримісний звичайний - 500 і чотиримісний –люкс – 800. Лише тримісний номер коштував торік 380, тепер – 400. У дво- та тримісних кімнатах санвузол та душ - на блок, у чотиримісних - на кімнату.

 

На території є кафе, де можна замовити страви домашньої кухні. Є дитячий майданчик, прокат катамаранів, човнів, банана, таблетки. З розваг у нас – дискотека.

 

База відпочинку «Перлина»

 

село Хрінники Демидівського району

Тут налічується 20 місць.

Власник бази Максим Лещук поінформував:

"Ціни у порівнянні з минулим роком не змінилися: 125-150 з людини за місце за добу залежно від комфортності номера. Так, чотиримісний номер коштує 500 грн. У номерах – душ, санвузол, холодильник.

 

Є кафе, ігрова кімната для дітей, ігрові комп'ютерні приставки,

 

На вихідні на липень у нас вже неможливо замовити місця. Бо маємо постійних відвідувачів, які бронюють кімнати заздалегідь.  Хіба, можна приїжджати у будні".

Оздоровчий комплекс "Чайка"

 

село Хрінники Демидівського району

Комплекс належить "Укртелекому". Зараз тут оздоровлюють дітей. Втім, у серпні, коли будуть вільні місця, готові приймати на відпочинок і сім'ї.

Директор "Чайки" Світлана Олексійчук розповіла:

"Вартість путівки дитячої - 407 гривень за день (з 5-разовим харчуванням) та 432 гривні - для дорослого. Пріоритет відпочинку - 21 день". 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень