Керівники області та міста запустили у Рівному... Дрон (ФОТО)

Так у місті стартувала міжнародна виставка СЕТ

Сьогодні у Рівному відбулося урочисте відкриття IV Міжнародної спеціалізованої виставки «Сучасність. Енергозбереження. Технології (СЕТ-2018)». 

Вважається, що СЕТ – це своєрідне «дитя» Олексія Муляренка – голови Рівненської ОДА. Перша така виставка була організована ним у Рівному ще в 2015-му році

Цікаво, що вже за результатами 2016 та 2017 років Рівне та Рівненська область займають перше місце в Україні за показниками енергоефективності та запровадження енерготехнологій.

Вважається, що СЕТ – 2018 є найбільшою з усіх чотирьох вистовок, які проводилися у Рівному. Павільйони розташовані на території підприємства «Рівнетеплоенерго».

Церемонія урочистого відкриття виставки проходила за участі Олексія Муляренка, Володимира Хомка та  заступника голови Рівненської обласної ради – Сергія Свисталюка.

Достатньо несподівано цього разу перерізали й червону стрічку:

Її підніс у небо квадракоптер

Нагадаємо, «СЕТ-2018» у Рівному триватиме два дні. Нині у місті працюють фахівці з Київської, Харківської, Миколаївської, Одеської, Чернігівської та Волинської областей.

Загалом представлено понад 50 фірм-виробників, які працюють у галузі енергоефективності. На виставці вони представлять промислове та побутове обладнання, енергоефективні технології, альтернативні види палива, відновлювану енергетику.

Окрім виставки, у межах СЕТ-2018 проходить і Міжрегіональний форум з питань енергоефективності та енергозбереження. Подія відбуватиметься паралельно з виставкою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень