Холоднеча на Рівненщині провокує пожежі

Винуватцями вогню часто є самі люди

На Рівненщині з приходом морозів сталося понад 30 пожеж, під час яких 3 людини загинуло та 1 особа отримала травми.

Основними причинами виникнення пожеж у оселях людей є порушення правил влаштування та експлуатації пічного опалення та електропобутових приладів. В більшості випадків винуватці лиха - самі люди. Їх необережність у поводженні з вогнем у побуті, нехтування елементарними правилами пожежної безпеки і призводить до трагічних наслідків.

Щоб запобігти виникненню пожеж та загибелі людей на них, рятувальники спільно з представниками різних відомств навчають людей правилам пожежної безпеки в побуті. Значна увага приділяється тим населеним пунктам, де спостерігається ріст пожеж із трагічними наслідками.

В ході рейдових відпрацювань житлового сектору рятувальники ДСНС проводять інструктажі з правил безпеки життєдіяльності та нагадують людям заходи безпеки при експлуатації електроприладів та під час користування звичним для села пічним опаленням. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень