Хочете знятися у кліпі? Відомий співак запрошує

Пропозиція для дівчат

Відомий музикант Олександр Положинський («Тартак», «Був’Є», «Ол.ів.’Є») звернувся до дівчат із пропозицією надсилати йому свої відео, з яких буде створений кліп.

Про це він написав в інстаграмі:

Дівчата наші милі, дорогі наші, прекрасні!
Маю до вас одне прохання! Знаю, що вам зараз нелегко, знаю, що болісно, знаю, що викинуло вас зі звичного життя й розкидало по світу.
Взимку ми з @soroka.roman і @vadim_zahar записали гарну пісню. Сумну пісню. Але гарну. (Її я вчора вже виклав на Патреоні - треба було хоч якось віддячити людям за підтримку, а я там чотири місяці не з‘являвся. Та зараз не про це.) @vetra79 збирався зняти відео. @vvvarka перед тим зробила гарну фотосесію - це фото з неї. Готувалися. Переносили. І вже ось-ось мали знімати. Але всі плани нам Хуйло поламало.
Тепер вже і сюжет, який ми вигадали, неактуальний, і актори задіяні в зовсім інших справах. Та й сама пісня набула геть інакшого відтінку тепер.
Тож хочу, дівчата, зробити відео з вами. Тому прошу: будь ласка, зафільмуйте себе, гарних, чи хтось хай вас зафільмує - у вашому теперішньому житті, в нових життєвих локаціях. Буквально кілька секунд вашого нового життя в новому місці. А @directed_by_mykhailoff потім все це гарно змонтує в одне музичне відео.
Зняти треба горизонтальною камерою і надіслати в хорошій якості на адресу mykhailoff@gmail.com
Буду вам дуже вдячним!
Чекаю! Обіймаю!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень