Хочете бути багатими – купуйте правильні продукти: перелік того, що притягує гроші

Так можна назавжди забути про бідність

Кожна людина мріє про фінансову незалежність. Хтось економить кожну копійку, а хтось знає хитрощі.

Залучити в будинок достаток можна за допомогою харчових продуктів. Ви ж їх все одно купуєте. Цей перелік продуктів треба обов’язково мати вдома і про бідність можна буде назавжди забути.

Апельсини

Це фрукт – свято. Він дарує не лише позитивні емоції, а й бадьорить. Апельсин допоможе бути активним та притягуватиме грошові потоки.

Виноград

Користь ягід винограду не можна перецінити. Вони дуже корисні для організму, зокрема, для судин. Також виноград – символ родючості і багатства. Тож він автоматично притягує гроші у дім.

Горіхи

Корисні смаколики полюбляє домовик. Аби йому вгодити, їх треба лишати на ніч у затишному куточку кухні. Тоді домовик сприятиме господарям у справах і допоможе розбагатіти.

Рис

Недарма азійські країни у своїх ритуалах використовують рис. Він очищає простір від негативної енергії і допомагає грошовій енергії потрапляти у приміщення.

Морква

Морква має безліч корисних вітамінів, які позитивно впливають на зір. Тож своєю чергою це сприятиме тому, що власники оселі будуть краще бачити шляхи заробітку.

Капуста

Капуста здатна відганяти негатив, притягувати позитивну енергію. Якщо вона буде в будинку, то її мешканці ніколи не будуть жити в нужді.

Цибуля

Цибуля – захисник у всіх сенсах слова. Вона може протистояти атакам темних сил, які є ворогами багатства.

Підписуйтесь на новини UkrMedia

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень