Хлопець видав себе, бо помітно нервував: у кишені поліцейські знайшли наркотики

Під час патрулювання у Здолбунові інспектори сектору реагування патрульної поліції за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «BMW» на іноземній реєстрації під керуванням 19-річного місцевого жителя.

Під час перевірки документів водій транспортного засобу почав помітно нервувати, чим викликав підозру у правоохоронців.

 У ході проведення поверхневого огляду в молодого керманича поліцейські виявили три паперові згортки із вмістом подрібненої речовини зеленого кольору рослинного походження, ззовні схожої на марихуану, вагою близько 10 грамів.

За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів розпочато досудове розслідування. Вилучене направлено на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Крім того, на водія, який за результатами медичного освідування був тверезим, склали адміністративний протокол за порушення правил дорожнього руху.

Стеж за нашими новинами у  Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень