Хлопець на Сарненщині пограбував медпункт через нестерпний біль

Проте наступного дня у скоєному зізнався сам

Наепредодні вночі 26-річний житель села Селище обікрав фельдшерсько-акушерський пункт. Хлопець перебував у стані алкогольного сп'яніння, молодик зірвав навісний замок і, пошкодивши вхідні двері, викрав різні види вакцин, лікарські засоби від застуди на орієнтовну загальну суму у дві тисячі гривень.

Протверезівши на ранок, зрозумів, що накоїв, і зізнався у всьому поліції, принісши з собою поцуплене. Як пояснив правоохоронцям, у нього сильно розболівся шлунок і через нестерпну біль проник до місцевого ФАПу, аби «взяти» пігулки, бо грошей на ліки не мав. Однак, будучи у стані алкогольного сп’яніння, прихопив іще й інші препарати.

Наразі вирішується питання про повідомлення молодику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, яка передбачає від трьох до шести років позбавлення волі.

Як з’ясувалося, житель Селища вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців та притягувався до адміністративної відповідальності за появу у громадських місцях у стані алкогольного сп’яніння.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень