Хлопці 2006 року народження скоїли групове зґвалтування у Кривому Розі

Підлітків оперативно затримали

Просто посеред вулиці у Кривому Розі стався злочин. Там підлітки напали на 48-річну жінку, жорстоко побили і зґвалтували.

Після зґвалтування у жертви відібрали мобільний телефон і втекли, повідомили у пресслужбі Криворізького районного управління поліції.

Злочин стався вночі 22 листопада. Непритомну жінку з численними тілесними ушкодженнями і травмами виявили перехожі. Потерпілу госпіталізували у важкому стані.

В той самий час на лінію 102 надійшло повідомлення від адміністрації одного із закладів відпочинку про зникнення їхньої робітниці, - повідомили у поліції.

У місті почали термінові розшукові заходи. У результаті роботи правоохоронці затримали двох місцевих хлопців 2006 року народження. Слідчі відкрили кримінальні провадження за умисні тяжкі тілесні ушкодження, зґвалтування та розбій. Наразі триває слідство.

Деталі жорстокого злочину

За даними місцевої преси, мова йде про двох підлітків, які того вечора відпочивали в місцевій сауні. Очевидці повідомили, що школярі в закладі розпивали пиво, а один з них дістав вогнегасник і почав розбризкувати його всередині приміщення, передає «Дніпро оперативний».

Працівниця сауни стала вимагати від підлітків заплатити за завдані збитки. Ті заявили, що потрібно зняти готівку в банкоматі і запропонували жінці піти з ними.

 

На вулиці один зі зловмисників вдарив нещасну і повалив на землю. Потім її ще раз вдарили - вже каменем по обличчю, після чого жінка знепритомніла.

Підлітки зґвалтували потерпілу, забрали її телефон і гроші, а потім просто вирушили відпочивати в розважальний клуб, де їх і затримали поліцейські.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень