Хитрощі та неприємні люди – Скорпіонам, претензії ображених – Ракам: гороскоп на 2 серпня

А Риби зможуть розпрощатися з минулим

ОВНИ

Відносини намагайтеся будувати без сили, не конфліктуючи. Не тисніть на людей, навіть на близьких, бо це може вийти вам боком.

ТЕЛЬЦІ

Уникайте відвертих розмов. Є ймовірність, що ваш співрозмовник спотворить ваші слова. Зате цей день буде сприятливим для всього, що пов'язано з любовними справами.

БЛИЗНЯТА

Проаналізуйте свої вчинки. І зумійте визнати свої помилки. Зробивши це, ви зможете виправити деякі ситуації.

РАКИ

Вам доведеться вирішувати нагальні робочі питання. Також вас можуть наздогнати давні образи – хтось, хто тихо на вас ображався, цього дня вирішить висловити вам свої претензії.

ЛЕВИ

Не дозволяйте емоціям втягнути вас у конфліктні ситуації. Якщо маєте з кимось напружені стосунки, то зараз краще не намагатися якось їх покращити, бо однаково нічого з того не вийде.

ДІВИ

Якщо ви будете потребувати моральної підтримки або схвалення, то сміливо звертайтеся до старих друзів. Їм вдасться поглянути на вашу проблему з абсолютно несподіваного боку.

ТЕРЕЗИ

Якщо ви запланували важливі справи, то вам краще обійтися без сторонньої допомоги. Не бійтеся взяти на себе відповідальність. У іншому випадку, прислухаючись до порад, ви зробите помилку.

СКОРПІОНИ

Цього дня нагадають про себе старі знайомі, з'являться й нові. Не виключено, що обставини вимагатимуть від вас спритності та хитрощів. А ще вам доведеться мати справу з неприємними вам людьми.

СТРІЛЬЦІ

Вам потрібно набратися життєвої мудрості, тому обирайте дорослих і досвідчених співрозмовників. Зараз головне – розібратися з сімейними проблемами.

КОЗОРОГИ

Цього дня вам вдасться сконцентруватися на суті проблеми й вирішити її. Велику роль у цьому зіграє самокритика.

ВОДОЛІЇ

Ви можете не розрахувати свої сили та вибрати неправильну манеру поведінки. Постарайтеся не втрачати емоційної рівноваги й не з'ясовуйте стосунки.

РИБИ

У вас буде чимало неординарних способів закінчити нав’язливі стосунки. Зараз ви легко зможете розпрощатися з минулим.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень