На Hi-TECH & європейські меблі у лікарні Рівного медики самі знайшли гроші (ФОТО)

Чиновники здивовані ремонтом

Ремонт гастротерапевтичного відділення у міській лікарні завершено. Майже рік ремотники працювали на четвертому поверсі терапевтичного корпусу, тож палати і коридори тут виглядають тепер не гірше, ніж у європейських медзакладах.

Інспектували відділення після ремонту представники міської влади на чолі з мером Володимиром Хомком.

Рівне виділило кошти тільки на керамічну плитку на підлогу відділення, а спонсорів для втілення капітального ремонту знайшов головний лікар Євген Кучерук. Відшукати вдалося ще 2,5 млн грн:

На те відділення нам дали 100 тисяч, а 2,7 млн нам дали спонсори. Подушки, меблі, це все я з-за кордону попривозив. З Баварії, польські. Стільчики, шафки – частина польські, частина – швейцарські. Це такий азарт, коли хочеться зробити краще. Чесно кажучи, мені хочеться подивитись, де ще є краща лікарня.

За 1,4 мільйона, отримані у рамках програми утеплення, в лікарні також встановили пластикові вікна.

Нині терапевтичне відділення має 12 палат, чотири з яких одинарні - для особливих пацієв: ветеранів війни, людей з психічними розладами, а також спонсорів.

На поверсі оновили усі приміщення, санвузли, замінили каналізацію.

Лампи у коридорах є тепер навіть знизу, аби вмикати їх уночі та не заважати сплячим пацієнтам. Зазначається, що усі роботи виконали учні рівненського ПТУ №1.

Нині в лікарні тривають ремотні роботи терапевтичного відділення №1.Далі, каже Євген Кучерук, планують зробити ремонт загальної реанімації, узявши приклад з вінницької лікарні.

До слова, усі ремонти головний лікар хоче робити у стилі Hi-TECH, для чого найняв дизанера зі Швейцарії.

[media=102330] 

Наші новини завжди можна знайти у Facebook та Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень