«Поки не можновладець, але хтозна... Дмитро Якимець, великорівнянин Сергій Паладійчук» та інші на фото з полювання рівненського фотографа

У рівненському краєзнавчому музеї так анонсують фотовиставку Олександра Харвата

Відкриття виставки під назвою «Фотополювання на можновладців на світлинах Олександра Харвата» відбудеться сьогодні о 12:00.

Організатори жартівливо називають її позачерговою незапланованою фотосесією обранців, чиновників, політиків.

Як йдеться в анонсі, в експозиції виставки півсотні сюжетів з різних подій міста та Рівненщини,

серед яких Президент Петро Порошенко, Володимир Хомко, великорівнянин Сергій Паладійчук, гуманітарно-культурний вожак Галина Кульчинська, герой України, новітній князь Острозький Ігор Пасічник, колишній, а може й майбутній Валентин Наливайченко, лідер, але поки владно не реалізований Анатолій Сидорук, депутат-магнатовець Валентин Королюк, ялинковий мільйонер-радикал Андрій Лозовий, поможи собі сам Андрій Садовий, поки що не можновладець, але ж хтозна ...Дмитро Якимець, креативщик політтехнології та культури Тарас Максименко, головний радикальний шахіст Володимир  Ковальчук, грузини з українськими паспортами Міхаел Саакашвілі та Хатія Деканоїдзе, футбольний президент, швейцарець Олексій Хахльов, співочий депутат Олександр Невже та інші унікальні та цікаві особистості...

 

Крім того, о 16:00 у Рівненському обласному краєзнавчому музеї відбудеться Поетичний вечір на підтримку Анатолія Криловця – письменника та викладача, який зазнає важких випробувань після інсульту.

Анатолій Криловець – кандидат філологічних наук.

Проживає: с. Вельбівне Острозького р-ну Рівненської обл.

Народився в с. Городище Корецького р-ну на Рівненщині.

Член НСПУ. Автор 10 поетичних збірок. Лауреат всеукраїнської премії "Благовіст" за збірку "Моя вселенська тимчасовість" (2008), премії імені Валер'яна Поліщука за збірку "Поезії взаємне почуття" (2013) та премії імені Василя Юхимовича за книгу поезій "Квітка щастя" (2015).

Кандидат філологічних наук.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень