Хахльов знайшов нову тему – Футбольну Квітку (не ВЕРЕС)

Роздає людям пакети

Фото -- жанрове

Як стало відомо, «Рівненська обласна федерація футболу» (РОФФ) розпочала свою діяльність.

Таку сенсаційну заяву зробив сьогодні Олексій Хахльов.

При цьому він не пояснив, що саме має на увазі, бо взагалі-то РОФФ існує та діє на Рівненщині вже практично 21 рік, але надамо слово призвіднику сенсації, який на своїй ФБ-сторінці повідомляє:

Громадська спілка «Рівненська обласна федерація футболу» розпочала свою діяльність!

 

Перше засідання виконкому пройшло конструктивно та результативно. Футбол на Рівненщині розвивається та має потужні перспективи.  Деталі за посиланням.


Завдань багато, плани амбітні, підходи сучасні – слова послідовно стають справами лише тому, що разом – ми сила!!!

 

Пс. Зробили ребрендінг – готові до критики!

Стильні клапани від бахіл -- для жеребкування

Пішовши за посиланням, ми натрапили на інформаційний звіт, а в ньому - на слайд-презентацію придуманного і втіленого Олексієм Хахльовим ребрендінгу.

Здійсненого за сприяння, як можна зрозуміти – Social media & Digital PR-спеціаліста  та SMM-тренера – Володимира Гребьонкіна та прямої участі – Kostyuk Alexandr (MedvedArt)

Володимир Гребьонкін -- один із засновників LuckyFans

Далі просто подаємо слайди презентації у супроводі «Інформаційного звіту».

Поїхали:

У четвер, 12 квітня, відбулося засідання виконавчого комітету Рівненської обласної федерації футболу. Участь у засіданні також взяли заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський, депутат Рівненської міської ради Володимир Попик, голова Рокитнівської райдержадміністрації Микола Кушнір, президент ФК "Граніт" (Томашгород) Іван Дідок.

Люди з пакетами перед готелем "МИР"

Під час розгляду порядку денного учасники виконкому ухвалили рішення про ребрендинг фірмового стилю організації, затвердили Дисциплінарні правила РОФФ на 2018 рік, розмір заявочних внесків, оплату роботи арбітрів.

Старий логотип мав проблеми

Для виступу у Кубку регіонів ФФУ буде утворена команда нашої області, до якої увійдуть більшість гравців ФК "Граніт" (Томашгород), також команду посилять гравці з інших команд Рівненщини.

Рішення -- ребрендинг

Варто зауважити, що збірна Рівненської області потрапила до однієї підгрупи з командами Вінничини, Хмельничичини і Волині.

Поєднали графічно три елементи: герб області, герб міста та футбольний м'яч

Матчі нашої підгрупи заплановані на 24-25 квітня 2018 року.

В результаті вийшла червона квітка -- "м'ячик із рюшками"

Рішенням виконкому було делеговано трьох представників Рівненщини на ХХІ Конгрес Федерації футболу України – голову РОФФ Олексія Володимировича Хахльова, виконавчого директора РОФФ Олега Миколайовича Кучера та голову Сарненської районної федерації футболу Клеваку Миколу Харитоновича.

Також ухвалене рішення про організацію відкритого  розширеного засіданняКостопільської районної федерації футболу за участі членів виконкому РОФФ, голів усіх районних федерацій та представників влади районів Рівненщини.

Шрифт використали "із сімейства Proxima Nova"

Окрім цього утворена робоча група зі створення Фонду підтримки ветеранів футболу Рівненщини - до її складу увійшли голова Рівненської міської федерації футболу Валерій Гладков, член виконкому Олександр Гіль та головний спеціаліст РОФФ Олексій Гладков.

Вийшло непогано

Найбільш дискусійним було питання про заяву футболіста Ярослава Панюка, що просив зменшити термін річної дискваліфікації. Члени виконкому вирішили залишити його заяву без розгляду, зважаючи на тяжкість завданої шкоди здоров`ю футболісту команди-суперниці.

Також багато думок членів виконкому прозвучало під час розгляду питання щодо участі команд "Садове" (Гощанський р-н) та "Полісся" (Рокитне) у змаганнях першої ліги замість команди "Случ" (Березне), що вибула з чемпіонату області.

Ну, ручки не вражають, але, аби писали

Вислухавши представників обох команд, що претендували на заміну стосовно гарантій фінансової й організаційної участі у чемпіонаті, члени виконкому ухвалили рішення розширити першу лігу області до 13 команд. 

М'ячі на обох логотипах однакові і взагалі стверджується, що обидва лого "зроблені в одному стилі"

Повністю слайд-презентацію ребрендингу можна переглянути ТУТ, а результати ребрендингу на оновленому сайті РОФФ. До речі, дуже непогано зробленому.

Let it be (c)

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень