Президент футбольного клубу "Верес" - про гру з "Шахтарем", поломку потяга зі Львова і наступний матч

Рівненський футбольний клуб «Верес» програв донецькому «Шахтарю» з рахунком 1:2

Олексій Хахльов

Гра відбулася вчора у межах сьомого туру чемпіонату України. Пройшов матч на стадіоні «Арена Львів» у Львові.

Незважаючи на результат, президент клубу «Верес» Олексій Хахльов заявив, що грою задоволений. Адже, за його словами,  

той рівень самовіддачі, боротьба в кожному епізоді і шалена підтримка вболівальників створили дуже красиве видовище на «Львів-арені». Відповідно були різні емоційні моменти: від мурашок по тілу, коли стадіон в єдиному пориві підтримував команду, скандуючи «Верес-Рівне», до першого гола у ворота «Шахтаря» і розчарувань результатом.

Але, підкреслив Олексій Хахльов,

футбол - це той спектакль, який не має наперед відомого сценарію.

Далі говорить Олексій Хахльов:

Я думаю, що це був історичний день і, звичайно, спортивний результат, який був на табло, не може задовольнити вболівальників і команду. Ми розмовляли з нею. Хлопці розчаровані цим результатом, але сповнені оптимізму щодо наступних матчів. І зараз проведуть активну підготовку, і думаю, що будуть продовжувати радувати рівненського й українського вболівальника тією грою, якою ми мали змогу насолоджуватись у матчі з «Шахтарем».

 

Для того, щоб вболівальникам зручно було добиратися на матч у Львів, як розповів Олексій Хахльов, на їхнє прохання Львівська залізниця до електропотяга «Рівне-Львів» додала шість додаткових вагонів і загалом їх було вісім. Якщо проблем із добиранням на матч не було, то дорогою назад виникли технічні несправності з електрообладнанням потяга і довелося викликати додатковий електровоз. Через це дві години, а це практично вночі, потяг стояв на станції. Втім, хоч із затримкою, вболівальники таки добралися до Рівного.   

Олексій Хахльов, користуючись нагодою, запросив вболівальників «Вереса» на наступний матч до Львова, який відбудеться зі львівською командою «Карпати» 9 вересня на стадіоні «Україна». 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень