«Хабаровськ – це Україна», - пропагандист Соловйов виявив «українських активістів» на Далекому Сході (ФОТО/ВІДЕО)

Тут проходять наймасовіші акції протесту за всю сучасну історію РФ

[media=191274]

У суботу, 25 липня, в Хабаровську (Росія) пройшли мітинги протесту на захист колишнього губернатора Хабаровського краю Сергія Фургала. Також росіяни вимагали відставки глави РФ Володимира Путіна.

Як пише «Медуза», ця акція стала найбільшою, затьмаривши попередні мітинги в підтримку ексчиновника.

Протестувальники скандували: «Свободу», «Поки ми єдині – ми непереможні», «Це наш край», а також «Геть царя», «Росія, прокидайся» і «Путіна у відставку».

«Комсомольская правда» пише, що кількість протестувальників досягла 20 тисяч осіб, тоді як у мерії міста кажуть, що на мітинг вийшли лише 6,5 тисячі росіян.

«У крайовій столиці проходить чергова акція на підтримку арештованого губернатора краю Сергія Фургала. На площі перед урядом регіону сьогодні зібралося близько трьох тисяч осіб.

Під час ходи до натовпу приєдналися ще близько трьох тисяч осіб. Усього акція зібрала близько 6,5 тисяч містян», – повідомляли в мерії.

Тим часом кремлівський пропагандист Володимир Соловйов повідомив про «український слід» у протестах в Хабаровську.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на телеграм-канал Соловйова.

«Українські активісти розгорнули в Хабаровську акцію – закликають до відокремлення краю. Акція Bot-net у мережі – це ціла інформаційна кампанія.
 

Активісти просувають ідею про приналежність Хабаровська Україні. Вимагають провести референдум і відокремити регіон від Росії».

При цьому, Соловйов наводить скріни повідомлень, які мають підтверджувати його тезу.

[media=191273][media=191271]

Одночасно в соцмереажах набирає популярності відео, на якому один із учасників протестів в Хабаровську пояснює активність тамтешнього населення наявністю особливого українського духу на тій території, яка колись була заселена переважно українцями.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень