Гвінет Пелтроу виходить заміж

Для актриси це буде другий шлюб

Західні ЗМІ, посилаючись на достовірні джерела, повідомляють, що Гвінет Пелтроу та її бойфренд, продюсер і сценарист серіалу «Американська історія жахів» Бред Фелчак збираються одружитися. Пара разом вже кілька років, тому новина про весілля стала закономірним продовженням їх відносин.

Гвінет і Бред познайомилися три роки тому під час роботи над музичним серіалом «Хор» (Glee). Раніше Пелтроу була 11 років заміжня за вокалістом групи «Coldplay» Крісом Мартіном. Вони розійшлися вже кілька років тому, проте офіційне розлучення оформили лише в 2016 році. У пари є двоє дітей: 13-річна дочка Еппл та 11-річний син Мозес.

Для Фелчака шлюб з акторкою також не стане першим - раніше він майже 6 років перебував у шлюбі з телепродюсером Сьюзан Бакінік, у них є двоє дітей.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень