Ґвалтівника з Білорусі, який скривдив дівчину на Рівненщині, затримали

Чоловіка раніше судили, імовірно, за подібний злочин

Ґвалтівник на Рівненщині вчинив аналогічний злочин. Його жертвою стала 16-річна дівчина, яка в ніч на 25 червня верталася додому. Помітивши дівчину, злочинець силоміць вкинув її до автомобіля, вивіз у поле і зґвалтував. Лише близько п’ятої ранку потерпіла дісталася додому і звернутися до поліції.

Нині ґвалтівника уже затримано, розповідає прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Ольга Ангелова:

Правоохоронці встановили особу зловмисника, ним виявився 44-річний уродженець Херсонської області, громадянин Білорусі. Як з’ясували поліцейські, він вже перебував на лаві підсудних за вчинення крадіжок. А у травні цьогоріч звільнився із Городищенської виправної колонії, де відсидів дев’ять років за зґвалтування. Працівники карного розшуку затримали чоловіка в одному із сіл Дніпропетровської області.

Чоловіку уже повідомлено про підозру, а напередодні суд обрав йому міру запобіжного заходу – тримання під вартою. За трьома статтями, які інкримінують чоловіку, йому загрожує позбавлення волі строком до 12 років.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень