Групу грузинів, яких підозрюють у скоєнні злочину, затримали на Рівненщині (ФОТО)

Вони опору не чинили

На Рівненщині поліцейські затримали іноземців, причетних до злочину у Хмельницькій області.
 
У місті Здолбунів вчора, 28 грудня, близько 11 години патрульні поліцейські за наданим орієнтуванням зупинили автомобіль на іноземній реєстрації, який причетний до вчинення крадіжки з автомобіля у місті Нетішин. 
Орієнтування про розшук автомобіля «Mazda» на іноземній реєстрації рівненські поліцейські отримали днем раніше, 27 грудня.
 
Відомо, що троє осіб за допомогою спеціального пристрою відкрили авто, викрали звідти близько 100 тисяч гривень та зникли на автомобілі «Mazda».
В радіоефір екіпажу патрульної поліції Рівненської області вчора близько 10:30 надійшло повідомлення, що камери відеоспостереження, встановлені у рамках програми «Безпечне місто» поблизу цементного заводу, зафіксували розшукуваний транспортний засіб.
 
Крім того, у цей час патрульний поліцейський, який перебував поза службою, повідомив, що на одній із вулиць Здолбунова натрапив на іномарку, яку розшукують. Відтак поліцейські скоординували свої дії і на вулиці Фабричній районного центру заблокували автомобіль «Mazda» та зупинили його.
 
У салоні перебували 37-ми, 33-х та 46-річні уродженці Республіки Грузія.
Слідчо-оперативна група також з’ясувала, що один із чоловіків депортований з України на три роки, тож його перебування є незаконним. 
Усі троє опір не чинили та вийшли з автомобіля.
Поліцейські передали затриманих чоловіків хмельницьким колегам для проведення подальших слідчих дій та з’ясування усіх обставин.
 
Відділ комунікації поліції Рівненської області
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень