Гроші на шкільні меблі у Рівному хочуть потратити на комп’ютери

Бо, кажуть, що купили меблі у класи дешевше, ніж планували

Начальник міського управління освіти Василь Харковець на засіданні бюджетної комісії міськради Рівного пояснив:

Ми зекономили 62 тисячі по Новій українській школі у зв’язку із тендерами, які були. Ми просимо із шкільних меблів їх спрямувати на комп'ютерне обладнання. Це наше так само внутрішнє. Ми не просимо додатково. Це те, що вдалося зекономити в результаті тендерної процедури.

Окрім цього, Василь Харковець пропонував зекономлені гроші на харчуванні дітей у школах і дитсадках спрямувати на зарплати працівникам, збільшити видатки на оздоровчий комплекс «Електронік», зокрема, на утримання закладу у період міжсезоння, адже щороку на такий період з бюджету виділяють 200 тисяч гривень, щоб платити зарплату тій невеликій кількості працівників, які там залишаються.

Також, оскільки припинили діяльність вечірньої школи, гроші, передбачені на її утримання, начальник управління освіти пропонував віддати на школи і дитсадки, в тому числі на зарплату працівникам.

Бюджетна комісія міськради такі пропозиції підтримала. Тепер все залежатиме від того, яке рішення прийме на сесії міськрада.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень