Гроші дубенським медикам вже знайшлись. Їх забрали з окупованих територій

«До середини грудня повністю погасимо заборгованість з виплати зарплати медикам», - керівник Дубенського району

Після анонсованої акції протесту у Дубні, у ЗМІ з'явилась інформація про те, що 10 медиків звільнились із Дубенської ЦРЛ.

Нагадаємо, борг перед медиками становить 7 млн гривень. Востаннє працівники мед закладу отримували аванс за серпень.

З працівниками районної лікарні зустрічався очільник Дубенської райдержадміністрації Юрій Парфенюк:

Зустрівся сьогодні з працівниками КЗ «Дубенська ЦРЛ» та роз’яснив їм коли буде виплачено зарплату: після 15-16 листопада надійде медична субвенція, якою ми закриємо заборгованість за серпень. Проте повернувшись в РДА отримав інформацію від фінансового управління про те, що частина медичної субвенції надійшла вже сьогодні, що дає можливість сьогодні ж проплатити заробітну плату серпня та почати виплату вересня. Кошти вже перераховані.

 

А до кінця листопада надійдуть кошти з області, якими ми оплатимо вересень та жовтень; до середини грудня буде повністю погашено заборгованість з виплати зарплати медикам.
 

Зауважимо, що на це повідомлення у соціальних мережах відреагувала заступник голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко. Ось, що вона повідомила:

Додаткова медична субвенція останні 5 років завжди розподіляється в листопаді. Це так званий резерв медичної субвенції для окупованих територій Донецької й Луганської областей. Ми ж щороку надіємось на їх повернення. Про це знали всі адміністрації й чекали розподілу. Шкода, що деякі політики намагаються приписати собі незаслужене. А про Дубенський район найбільше клопотала Ірина Степанівна Луценко.

Зауважимо, що медики все ж налаштовані проводити акцію протесту.

Вони перекриватимуть рух міжнародною трасою Київ-Чоп, на в’їзді у Дубно, приблизно з 15 або 15:30.

Люди збираються безперервно ходити пішохідним переходом.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень