Грошей буде, як восени листя під ногами: чотири знаки зодіаку збагатяться у жовтні

Фінансовий гороскоп на жовтень 2023 року

Жовтень – сприятливий період для матеріальної сфери життя. В цей час можна створити міцний фундамент і не перейматися через безгрошів’я до кінця року.

Чотирьом представникам знаків Зодіаку пощастить найбільше. Їм доведеться докладати мінімум зусиль, аби у кишенях завжди шелестіло.

ЛЕВ

На початку жовтня можливі надходження грошей із найнесподіваніших джерел. Можуть повернути борг чи якусь важливу для вас річ. Варто цього місяця не розслаблятися і добре попрацювати. Не час для поїздок за кордон і дорогих придбань. Спробуйте знайти час для відпочинку у другій половині місяця – так ви збережете свої фізичні і психічні ресурси.

ДІВА

В жовтні головне не змінювати сферу діяльності, не розмовляти про підвищення зарплати з керівництвом, не брати під свою відповідальність нові обов'язки. Різкі стрибки в кар'єрі лише додадуть вам головного болю. Трудова діяльність принесе успіх, тому не зупиняйтеся і вам точно вдасться отримувати омріяну фінансову стабільність.

ТЕРЕЗИ

На вас може «впасти» дохід просто з неба. Ви можете отримати вигідну пропозицію або керівництво несподівано оголосить про премію. Головне не втрачати наполегливості і продовжувати у тому ж дусі.

СТРІЛЕЦЬ

У першій половині жовтня стануться позитивні зміни на роботі. Можливе просування вгору кар'єрними сходами або виплата боргу із зарплатні. Принаймні варто поговорити про це з керівництвом – результат буде якщо не одразу, то незабаром. У другій половині місяця, щоб не наламати дров і не зіпсувати стосунки з колегами на роботі та з близьким оточенням, варто тримати себе в шорах і сто разів подумати, перш ніж щось сказати.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень