За громадський бюджет пропонують вакцинувати рівнянок

Дівчат до 14 років

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне з мережі

У Рівному представили 60 проєктів громадського бюджету у сферах охорони здоров’я, культури, комунального господарства. Про це повідомляє Рівнерада. 

Наприклад, проєкти «Стоп інсульт» та «Міфи домедичної допомоги» продовжують раніше реалізовані ініціативи, які дозволяють рівнянам навчитись надавати домедичну допомогу.

А от новим для медиків став проєкт, який передбачає фінансування на вакцинацію дівчат віком до 14 років з метою профілактики раку шийки матки.

 

Медики позитивно оцінюють такі ініціативу, кажуть у мерії.

До слова, центр ПМСД «Ювілейний» продовжує подавати проєкти з доброустрою території та створення комфортних умов для пацієнтів.

Загалом міське управління охорони здоров'я отримало 8 пропозицій.

Водночас два десятки проєктів у сфері культури стосуються проведення масових заходів.

Серед них – такі, які вже знайомі мешканцям міста – «Свято вулиці Поштової», фестиваль електронної музики «Атмосфера», так і нові – Всеукраїнський фестиваль сучасної української авторської пісні та співаної поезії, фестивалі «Мелодія дитинства», «Стежками мавки», навіть Віденський бал та «Музей на колесах».

А от понад 30 проєктів у сфері комунального господарства передбачають доброустрій території міста, створення сучасних дитячих майданчиків та облаштування місць для вигулу собак.

Особливу увагу фахівці приділяють проєкту рятувальника, який пропонує встановити наземні пожежні гідранти у центрі Рівного.

Усі ці проєкти, після корекції, мають допустити до голосування.

Загалом на розгляді 117 проєктів на понад 60 млн гривень. А от передбачено на громадський бюджет 2021 лише 10 млн гривень.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень