Рівненщина зекономила 12 млн грн на системі «ProZorro»

Про нову співпрацю Рівненської ОДА та громадської ініціативи «За чесний тендер» сьогодні повідомив голова облдержадміністрації Олексій Муляренко

Очільник Рівненщини наголосив, що в першу чергу це допоможе ефективно заощаджувати державні кошти. До прикладу, використання електронної системи публічних закупівель «ProZorro» наприкінці минулого року допомогло області зекономити 12 мільйонів гривень.

– В цьому році ми продовжуємо проводити всі дотендерні закупівлі за допомогою «ProZorro», знову ж таки зекономлені досить значні суми. Але сьогодні ми разом із ініціативою «За чесний тендер» хочемо спробувати підняти рівень довіри до участі в державних тендерах. Тому що на сьогодні, мабуть, є такі думки, що всі тендери заздалегідь передбачені, передбачені переможці і багато підприємств взагалі не беруть участь у тендерних закупівлях.

Крім того, керівник громадської ініціативи «За чесний тендер» Святослав Клічук наголосив, що мета співпраці з Рівненською ОДА не лише стежити за оформленням тендерної документації та проведенням тендерів, а популяризувати тендери і закликати бізнес брати участь в держзакупівлях. Адже, цитуємо: «чесний тендер без учасників навряд буде ефективним».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень