Громада Рівного має землю під базою відпочинку у Кустині. Її хочуть віддати підприємцям

Для цього міськвиконком має надати згоду на вилучення земельної ділянки

Йдеться про 39 соток землі, на яких розташована база відпочинку Товариства з обмеженою відповідальністю «Лайдо».

Начальник міського управління земельних відносин Сергій Таргоній пояснив:

За міськвиконкомом, згідно з даними державного земельного кадастру, обліковується земельна ділянка у Кустинській сільській раді. З 1973 року ця земельна ділянка - у користуванні. На цей час об’єкти нерухомого майна на ділянці перейшли до іншого власника. І новий власник будівлі пропонує оформити земельну ділянку. Тож міська рада має надати згоду на вилучення землі так, як це каже земельний кодекс.

За словами Сергія Таргонія, міськвиконком має відмовитися від цієї частини ділянки, оскільки на ній розташована приватна будівля. І тоді власник будівлі зможе платити орендну плату за землю.

ТОВ «Лайдо» зареєстроване у селі Решуцьк Рівненського району. У нього п’ять власників: Володимир Лєбєдєв, Віталій Балащак, Руслан Салійчук, Артем Соловей та Віктор Юрков. До речі, імена Віталій Балащук та Руслан Салійчук є в учасників АТО з Рівненщини.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: Земля
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень