Греція на межі дострокових виборів

Прем'єр-міністр Греції Алексіс Ципрас може оголосити дострокові вибори у зв'язку з розколом всередині правлячої партії СІРІЗА щодо нової угоди з кредиторами на 86 млрд євро.

Очікується, що Ципрас проведе зустріч зі своїми провідними радниками у четвер вдень перед тим, як ухвалити остаточне рішення. Про це повідомляє Європейська правда

Як відзначає видання, одна група радників прем'єра закликає його провести вибори щонайпізніше протягом 20-27 вересня, щоб уряд зміг подолати внутрішній розкол. Водночас інша група радить Ципрасу проводити вибори не раніше 11 жовтня для того, щоб  мати можливість імплементувати частину реформ, передбачених новою програмою фіндопомоги та побудувати довірливі відносини з кредиторами.

Одним з представників першої групи є міністр енергетики Греції Панос Скурлетіс, який вважає, що потрібно вирішувати питання розколу в правлячій партії швидко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ципрас допускає проведення референдуму серед членів своєї партії СІРІЗА щодо угоди з кредиторами.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень