Гранати, зброя та наркотики. Поліцейські спільно з СБУ затримали невідомого біля ПДМу (ВІДЕО)

Свідками затримання стали жителі міста

Працівники поліції та СБУ затримали чоловіка з предметами, схожими на наркотики та зброю. Спільну операцію вони провели вчора близько десятої години вечора поряд з палацом дітей та молоді.

На вулиці Князя Володимира інспектори зупинили автомобіль Audi A6. Вони мали інформацію, що у водія авто може бути зброя. Тому на місце відправили цілих шість поліцейських екіпажів, але у затриманні брали участь лише два - говорить інспектор зі зв’язків з громадськістю Іванна Бояківська:

Охоронці порядку підійшли до автомобіля, щоб здійснити перевірку, однак водій на контакт не йшов, його поведінка не відповідала обстановці, викликала підозру. На законні вимоги інспекторів 28-річний водій належним чином не реагував.

 

Патрульні затримали водія, застосувавши прийоми фізичної сили та спецзасоби.

На передній панелі салону автомобіля полісмени знайшли пакет з білим порошком, схожим на наркотики. Пізніше на місце події прибула слідчо-оперативна група. У багажнику Audi слідчі виявили паперовий згорток, у якому знаходився предмет, ззовні схожий на гранату Ф-1 та 58 патронів до стрілецької зброї.

Наразі поліція проводить слідчі дії.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень