Гранату Ф-1 під ноги молодій парі кинув п’яний чоловік на Рівненщині (ФОТО)

Боєприпас не розірвався

Під ноги молодій парі, яка поверталася ввечері додому, нетверезий односелець кинув гранату.

Поліцейські з’ясували, що другого січня близько 20 години у селищі Рокитне до хлопця та дівчини підійшов нетверезий молодик і спровокував конфлікт. Згодом він дістав з кишені куртки гранату, яку кинув під ноги парі. На щастя, боєприпас не вибухнув, а налякана дівчина відразу зателефонувала на 102.

Почувши це, зловмисник підняв небезпечний предмет і подався геть. Його затримали на сусідній вулиці поблизу місця проживання.

У кишені куртки 20-річного рокитнівчанина поліцейські виявили та вилучили корпус ручної осколкової гранати «Ф-1», відокремлений запал до неї, які направили для проведення експертизи.

Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі готують матеріали для повідомлення йому про підозру у вчиненні хуліганства.

Санкція статті передбачає покарання від трьох до семи років позбавлення волі. Поліцейські встановлюють також походження гранати.

За матеріалами прес-служби поліції 

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: граната
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень