«Грамота міського голови прирівнюється до Героя України», або кому Хомко вручив сьогодні відзнаки (ФОТО)

Та квіти

Міський голова Рівного Володимир Хомко сьогодні вручив почесні грамоти молодим рівнянам, які досягли значних успіхів у сферах своєї діяльності.  

Всього квітами та відзнаками нагородили 11-ох людей. Серед них двоє поліцейських, лікар, працівники ПДМу та члени громадських організацій.

Відзначити молодих і успішних міський голова вирішив напередодні Дня молоді, до якого в Рівному готують значну кількість заходів.

Так, святкування розпочнеться об 11-ій годині 25-го червня забігом, далі буде свято морозива та змагання рятувальників, також на майдані Незалежності діятиме виставка професій, організована центром зайнятості, розповідає заступник мера Галина Кульчинська:

Ми спільно зі службою зайнятості робимо корисну річ для багатьох молодих людей Рівного. Служба зайнятості представить на майдані Незалежності усі свої можливості – професії, які можна там здобути. Це буде практичний формат, можна буде глянути, як працюють ковалі тощо.

А о 20-ій годині на сцені, встановленій на центральній площі міста, розпочнеться концерт, який зокрема розрахований на рівненських випускників, чиє свято пройде напередодні. До слова, при врученні грамот Володимир Хомко пожартував, що грамота міського голови прирівнюється до звання Героя України, лише місцевого масштабу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень