Гральні заклади у Володимирці закрили через повідомлення аноніма

При цьому один заклад працював у приміщенні без жодних розпізнавальних вивісок

Незаконний гральний бізнес функціонував у двох приміщеннях селища Володимирець. За результатами обшуку правоохоронці виявили та вилучили 11 моніторів, стільки ж системних блоків, мишок та клавіатур. За обома фактами поліцейські проводять досудові розслідування.

Анонімне повідомлення, що на вулиці Повстанців поблизу місцевого магазину працює гральний заклад, надійшло до поліції учора, 20 березня о 20.00.

На місці події слідчо-оперативна група виявила, що у приміщенні на комп’ютерах були встановлені програми-симулятори, завдяки яким і  надавалися послуги грального бізнесу. Під час огляду поліцейські з приміщення вилучили сім системних блоків, стільки ж моніторів, мишок та клавіатур. Також вилучили один роутер, свіч, грошові кошти в сумі 538 грн та зошит із записами.


Крім того, 16 березня під час патрулювання у селищі Володимирець працівники сектору роти патрульної поліції Володимирецького відділення поліції спільно зі спецпризначенцями на вулиці Поштовій районного центру в приміщенні без назви виявили гральний заклад. Слідчо-оперативна група, яка прибула за викликом, вилучила по чотири системних блоки, моніторів, мишок та клавіатур.

За обома фактами поліцейські проводять досудові розслідування за частиною 1 статті 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України, у ході яких встановлюють зокрема й осіб, причетних до незаконного грального бізнесу.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень