Грабіжників заробітчан затримати на Львівщині

Вони поїли своїх жертв, грабували і кидали на узбіччі

Групу зловмисників, причетних до розбійних нападів на пасажирів рейсових автобусів, затримали на Львівщині.

Як встановили правоохоронці, зловмисники, мешканці Сумської області віком 18, 37 років та двоє 22-річних, діяли за відпрацьованою схемою.

Вони шукали жертв здебільшого на автовокзалі та під різними приводами пропонували їм випити – за зустріч земляків, за народження дитини тощо. Наливали коньяк, в який один з них додавав сильнодіючу речовину, що вводила людину у безпорадний стан. Після цього жертву відвозили за межі Львова, забирали гроші, усе цінне майно та залишали на узбіччі. В одного з потерпілих відібрали навіть машинку для стрижки волосся. Найчастіше жертв обирали з-поміж тих, хто повертався з заробітків, отже, могли мати з собою значні суми.

24 березня двох учасників групи затримано під час вчинення чергового злочину. Поліцейські встановили причетність цієї групи до вчинення чотирьох таких злочинів, жертвами яких стали мешканці Одеси, Херсонської та Львівської областей.

Усім зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні розбою. Правоохоронці встановлюють причетність зловмисників до інших кримінальних правопорушень, вчинених на території інших областей України, - пише РАДІО ТРЕК з посиланням на ФБ поліції Львівської області.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень