«Гра престолів» - у Книзі рекордів Гіннеса

До Книги рекордів серіал потрапив удруге

Серіал «Гра престолів» увійшов до Книги рекордів Гіннесса завдяки рекордній кількості одночасних трансляцій: другий епізод 5 сезону одночасно був показаний в 173 країнах. Від імені всіх учасників знімальної групи престижну нагороду отримала Мейсі Вільямс, яка грає в серіалі Ар’ю Старк. Раніше рекорд, побитий «Грою престолів», належав кримінальному телесеріалу «CSI», серії якого одночасно виходили в ефір максимум в 171 країні.

«Гра престолів» вже вдруге потрапляє до Книги рекордів Гіннесса - правда, в перший раз привід був не надто радісним: деякий час тому серіал встановив рекорд як телешоу, яке найбільше постраждало від «піратів», що поширюють нелегальний контент. Втім, саме через те, що «піратам» вдалося «злити» в мережу перші кілька епізодів 5 сезону, «Гра престолів» і зуміла завоювати другий рекорд - другу серію 5 сезону HBO запустили в ефір у 173 країнах одночасно, щоб хоч якось компенсувати збитки від «піратства».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень