Готуємося до можливих ударів по енергетиці восени, – Скібіцький

Тому Україні потрібно більше комплексів протиповітряної оборони

На фото Вадим Скібіцький
На фото Вадим Скібіцький

Восени цього року росіяни продовжать знищувати українську енергетику. Про це заявив заступник начальника української військової розвідки Вадим Скібіцький.

Ми готуємося. Ми розуміємо цю проблему, розуміють цю проблему і наші партнери. І, повторюся, протиповітряна оборона – це один із пріоритетів на сьогодні для підвищення спроможності Збройних сил України, – зауважив Вадим Скібіцький.

При цьому він наголосив, що для того, аби прикрити стратегічні об'єкти, цивільні міста і села, Україні потрібно більше комплексів протиповітряної оборони.

Здійснюються всі заходи з посилення нашої системи протиповітряної оборони, отримання нових комплексів ППО. На це була також спрямована конференція в форматі «Рамштайн». Одне з ключових і пріоритетних питань на сьогодні – протиповітряна оборона, це ракети, це можливість збільшення кількості сучасних комплексів ППО, – каже заступник керівника розвідки.

Водночас він наголосив, що іноземні комплекси протиповітряної оборони доволі ефективні.

Набагато ефективніші по своєму застосування і по своєму потенціалу, ніж ракети російського виробництва. Про це свідчить відсоток, скільки ми збиваємо – навіть наші іноземні партнери дивуються, наскільки професійно працюють наші військові, – каже посадовець.

Джерело: Економічна правда

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень