Городоцька громада не хоче об’єднання

На Рівненщині триває «Децентралізаційний марафон» проекту Пульс АМУ

Про важливість створення об’єднаної територіальної громади  говорили  у селі Городок Рівненського району. Представники громади спільно з консультантами напрацювали план роботи щодо об’єднання. 

Консультант з юридичних питань роз’яснив сільським головам, депутатам та  активістам, на що першочергово потрібно зважати.

До складу Городоцької громади мають увійти 4 сільські ради -  Городоцька, Бронниківська, Обарівська та Шпанівська.

Однак щодо створення ОТГ сільські ради домовитись не змогли, і рішення про об’єднання не прийняли. Тут також вирішили почекати з утворенням громади, мовляв потрібно все зважити, та подивитися, як живуть вже утворені громади, яким буде бюджет у 2017 році, і чи буде Держава виконувати свої обіцянки.

Люди переконані – кожна з чотирьох сільських рад може бути окремою громадою, адже у селах є чимало підприємств, які роблять їх привабливими та спроможними. Отже, наступного разу тут про об'єднання говоритимуть  вже у наступному році.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень