Google знає, що цікавить українців

Найпопулярнішими запитами 2015 року стали "50 оттенков серого", "Новости Донецка" і "Русская весна"

Серед особистостей яких "гуглили" в Україні - Жанна Фріске та Кузьма Скрябін, які пішли з життя цього року. 

Як пише ВВС Україна, не спадає в Україні і попит на різноманітні серіали і телешоу: "Кухня 5 сезон", "Форсаж 7", "Останній москаль", "Сила кохання Феріхи", "Холостяк 5".

У категорії "Персона" у Google, окрім Жанни Фріске та Кузьми Скрябіна, опинилися Олесь Бузина, Борис Нємцов, Володимир Путін, Анатолій Шарій, Анна Дурицька, російська співачка Поліна Гагаріна, телеведучий Дмитро Шепелєв і радянська модель Регіна Збарська.

"Покупкою року" у 2015 році став долар, також українців цікавили залізничні квитки, iPhone 6 і ультразвуковий відлякувач.

З фільмів українці найбільше цікавилися екранізацією еротичного бестселера "50 відтінків сірого". Також цього року шукали "Форсаж 7", драму "Левіафан" і українсько-російський фільм "Незламна", підсумовють у Google.

Щодо запитань до пошукової системи, то у 2015-му українці намагалися дізнатися, навіщо потрібні ці системи, як завантажити відео з YouTube, чому не можна фотографувати сплячих і "навіщо Путіну Сирія". 

Крім того, українські користувачі шукали значення таких слів як воєнний стан, селфі і дефолт.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень