Google зможе читати нерозбірливі рецепти вашого лікаря: будемо мати менше проблем?

Про це оголосили в Індії

Велика кількість лікарів виписує рецепти на ліки поспіхом, тому їхні пацієнти практично не можуть зрозуміти, що вони нашкрябали. Ця проблема існує десятиліттями, і багато технологічних фірм намагалися вирішити її без успіху.

Тепер, як повідомляє TechCrunch, за проблему взявся Google й обіцяє незабаром оприлюднити результати своїх успіхів. Пошуковий гігант оголосив про це на своїй щорічній конференції в Індії.

Функція наразі знаходиться на етапі т.з. «дослідницького прототипу»  й не готова для використання широкою громадськістю.

 

Однак, відомо, що вона дозволяє користувачам сфотографувати рецепт або завантажити його з бібліотеки фотографій, після чого програма обробляє зображення і виявляє вказані лікарем препарати та їх дозування.

Як зазначає TechCrunch:

  • «Google для Індії» – це щорічна подія для Google на ринку Південної Азії, де компанія демонструє десятки нових розробок.
  • Google також повідомив, що працює над єдиною уніфікованою моделлю, яка охопить понад 100 індійських мов, щоб розширити можливості доступу до Інтернет-ринку Південної Азії додаткових десятків та сотень мільйонів людей.
  • Індія є ключовим ринком для Google, яка зібрала понад пів мільярда користувачів у країні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень