Голову рівненської облради «рятуватиме» колишній працівник Інтеру

Ним виявився Марк Гресь

Відомий український журналіст та актор допомагатиме ноовобраному голові. Марк Гресь, який донедавна очолював фракцію Радикальної партії у київській міській раді, в минулому актор та журналіст телеканалу Інтер.Він запевнив журналістів, що голова облради та його команда буде будувати хороші стосунки. При цьому Марк Гресь говорив російською, і, здається, не вважав, що це трохи -- дивно.

Нижче подаємо його текст у перекладі -- українською, та аудіо, де ви можете почуту російську Греся

 

Давайте починати вибудовувати відносини. Тому що нам разом жити, нам разом працювати. Були помилки, і скоріш за все, помилки будуть і надалі і ми їх зараз признаємо. Тому що відбулося багато необережних речей. Ми переходимо на новий формат роботи. 

Нагадаємо, що минулого тижня, з мобільного номера Володимира Ковальчука зателефонували журналістці Інні Білецькій. З її слів, розмова була не надто приємною, голова запропонував продовжити спілкування в його робочому кабінеті. Однак коли журналісти прийшли в кабінет до голови, на місці його не застали.

Додамо, що Володимир Ковальчук перепросив за свій дзвінок однак вибачення Інна Білецька не прийняла.

 

 

Володимир Ковальчук вибачився. Вибачення були би прийнятті, посилання на недосвідченість так само, обіцянка виправитесь ...

Posted by Інна Білецька on 23 листопад 2015 р.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень