Голову ОТГ на Рівненщині затримали на хабарі (ФОТО)

Він обіцяв зменшити вартість оренди землі

Голову об’єднаної територіальної громади на Рівненщині затримали на хабарі у п’ятницю, 10 квітня.

За інформацією з наших джерел йдеться про одну з ОТГ у Володимирецькому районі.

Факт викрили поліцейські, спільно з прокуратурою та співробітниками управління стратегічних розслідувань в Рівненській області.

Чоловік вимагав у підприємця 12 тисяч гривень.

За ці гроші посадовець нібито мав укласти від імені органу місцевого самоврядування договір оренди земельної ділянки комунальної власності із заниженою сумою орендної плати.

Очільник ОТГ отримав неправомірну вигоду у службовому кабінеті за місцем роботи. Незаконно отриманні грошові кошти правоохоронці вилучили безпосередньо після їх отримання.

Наразі у кримінальному провадженні проводяться невідкладні слідчі дії, особу затримано та вирішується питання щодо повідомлення про підозру у вчиненні відповідного кримінального правопорушення.

Прокуратура нагадує: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За повідомленням прокуратури Рівненської обалсті 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень