Головний шляховик Рівного оплатив зламану в ожеледицю ногу члена міськвиконкому

Зробив це добровільно і з власної кишені

Ніна Скиба у лікарні зі зламаною ногою

Член міськвиконкому Рівного, волонтер, керівник громадської організації "Жіноча сотня"  Ніна Скиба послизнулася у лютому цього року під час ожеледиці на бульварі Богдана Хмельницького у Рівному і зламала ногу у трьох місцях. Постраждала жінка пообіцяла шляховикам, що просто так це не залишить і, можливо, навіть позиватиметься з міським шляхо-експлуатацінйим управлінням. Бо лікування зламаної ноги обіцяло обійтися десь у 30 тисяч гривень. 

Сайт Радіо Трек про це писав у публікації  30 тисяч гривень - за ногу члена міськвиконкому Рівного: шляховикам загрожує позов

Тепер Ніна Скиба передумала позиватися зі шляховиками. Адже керівник шляхо-експлуатаційного управління Віктор Климук із власної кишені оплатив частину її лікування.

Детальніше розповідає Ніна Скиба:

Мені безпосередньо сам пан Климук приїхав, допоміг фінансово оце все діло вирішити. Тому більше претензій до нього і нема. Він оплатив мені частину. Я була дуже здивована. Чесно, я думала, що такого не буде. Він, бачите, вчинив по-людськи.  

За словами Ніни Скиби, Віктор Климук оплатив десь дві третіх всього лікування і, зокрема, придбав їй титанову пластину для ноги. Адже у неї був перелом у трьох місцях.

У випадках падіння взимку через погане посипання дорожниками вулиць міста Ніна Скиба радить обов’язково викликати поліцію, щоб зафіксувала факт неналежного посипання, і тоді вже позиватися до шляховиків.

Також жінка рекомендує страхувати своє здоров’я. Бо, пояснює, лікуватися дуже дорого і орієнтовно на півроку людина втрачає працездатність. Особливо таке страхування, впевнена Ніна Скиба, потрібне пенсіонерам, у яких дуже малі пенсії. Тож, як член міськвиконкому, обіцяє добиватися від влади розробки програми страхування здоров’я такої категорії малозахищених осіб.

Віктор Климук

Начальник міського шляхо-експлуатаційного управління Віктор Климук не приховує, що з власної кишені допоміг коштами Ніні Скибі. Чому це зробив - пояснює так:

Тому що вона така особлива пані. Вона – волонтер, вона – активний патріот України. Ми особисто знайомі з їхньою сім’єю. І, враховуючи її внесок у боротьбу проти окупантів теперішніх, це зіграло свою роль. Хоча в принципі, на мою думку, там вини по ожеледиці нашої такої і не було. Це просто погодні умови. Це вулиця Богдана Хмельницького. Абсолютно рівна ділянка. На рівному пішохідному переході. Але десь, видно, не так стала на щось нога. Можливо, було мокро. Я навіть не вникав у це питання.   

Віктор Климук каже, що й іншим людям допомагав у подібних ситуаціях.

Все залежить від того, що це за людина, яке її ставлення до нас, і в мене до неї. Особисті і моральні якості мають значення. Звісно, що всім допомогти я не можу.

На питання, чи багато надходило до нього судових позовів через падіння на вулиці у слизоту, Віктор Климук відповідає, що таких позовів не було. Бо все вдавалося залагоджувати по-людськи без суду.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень