Головний митник області може залишитись без роботи

Як і сім колег Олега Вавровського з інших областей

Державна фіскальна служба оголосила про звільнення керівників восьми митниць. Серед них і Рівненської. Як ідеться у повідомленні відомства, за результатами перевірки були ряд керівників митниць та їхні заступники у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Запорізькій, Полтавській, Сумській, Харківській та Рівненській областях.

"Значні недоліки та порушення при організації митного контролю й митного оформлення товарів, транспортних засобів, боротьби з контрабандою та протидії митним правопорушенням були викриті майже на кожній митниці", – додали у ДФС. Та зазначили, що матеріали перевірки та відібрані пояснення посадових осіб передані до відповідних підрозділів для з’ясування ознак правопорушень, в тому числі і їх корупційної складової. Перевірки та звільнення  у фіскальній службі назвали її очищенням.

Натомість, нині на Рівненській митниці коментує ситуацію Віталій Конончук, голова Форуму сприяння митній справі та інвестиціям Рівненщини. Адже, троє заступників Олега Вавровського дійсно звільнені. Щодо керівника, то документів на його звільнення  у Рівному не отримували,  сам Вавровський нині у відрядженні. Додамо, що нещодавно начальник Рівненської митниці Олег Вавровський скаржився на численні перевірки та прискіпливе ставлення з боку вищого керівництва. Через що, за його словами, Рівненська митниця втрачає мільйони.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень